MMC streeft er altijd naar om schouder aan schouder met de evenementorganisatie te zoeken naar de meest slimme en optimale oplossing voor het verkopen van consumpties, artikelen, tickets enzovoort. We zoeken naar oplossing die uitvoerbaar en betaalbaar is, het meest rendement (of redemptie) oplevert en waarbij we de goedkoopste tarieven kunnen bedingen. De ervaring van ruim 250 opdrachten zetten we in om ieder keer weer tot de beste en meest voordelige aanpak te komen.
Voor ons is het zaak dat dit proces op een zorgeloze en geruisloze manier verloopt zodat de evenementorganisator er geen omkijken naar heeft.
Onze doelstelling is om daarmee snel inzicht te kunnen verschaffen in het verkoopresultaat, de kas- en de bankstromen en de verschillende omzetten van het evenement.

Slim

Samen met de organisator maken we een plan dat past bij de aard en de toekomst van het evenement. Aan de hand daarvan zorgen we ervoor dat de juiste middelen worden gebruikt. We maximaliseren efficiëntie tegen een zo gunstig mogelijke inkoopprijs.

Optimaal

Bij het zoeken naar mogelijkheden redeneren we vanuit scenario’s en de daarbij horende kengetallen. Voor de organisatie brengen wij de verschillende opties in kaart. Daarbij houden we automatisch rekening met een zekere flexibiliteit bij de uitvoering van het plan.

Zorgeloos

Voor de evenementorganisatie is MMC een one-stop-shop: wij kunnen alles regelen omtrent verkoop, betaaloplossingen, financiën en administratie. Omdat wijzelf vele jaren ervaring hebben met het organiseren van festivals hebben wij een hands-on mentaliteit en kunnen we werken in zeer diverse omstandigheden.

Geruisloos

Wij streven ernaar om (tijdelijk) onderdeel te zijn van de gehele evenementorganisatie. Dat betekent dat wij ‘onzichtbaar’ zijn in de uitvoering, zelfstandig kunnen opereren in de geest van het evenement en korte lijnen hebben naar de eindverantwoordelijken.

Overzicht

Het eindresultaat van de inzet van MMC is een overzicht van alle verkoop, geld- en waardestromen. Ook tijdens het evenement kunnen we dat overzicht bieden. Direct na afloop van het evenement rapporteren we de verkoopresultaten. Binnen drie dagen volgt een controle van de registratie en een administratieve rapportage.