Om tot een passende oplossing voor verkoop en financiën tijdens evenementen te komen adviseert en ontzorgt MMC de evenementenorganisatie. Wij zorgen ervoor dat er verkocht kan worden via kassiers of automaten of een cashless-systeem. Wij zorgen ervoor dat er mensen ingeroosterd worden, er apparaten worden geleverd, er waardetransport is en de waarde verzekerd is… kortom: wij nemen het hele verkoopproces uit handen van de organisator.
Tijdens het evenement tellen en controleren wij alles van waarde. Dat registreren we op een verantwoorde en controleerbare manier. De resultaten rapporteren we op een administratieve manier: een kasboeking, een bankboeking en de omzetboeking die direct de administratie in kunnen. Snel, eenvoudig en betrouwbaar.

MMC adviseert en ontzorgt

Wij adviseren vooraf over alle mogelijke scenario’s bij verkoop. Wij hebben ervaring met alle soorten betaaloplossingen: consumptiemunten, pinnen aan de bar, rfid-polsbandjes, et cetera. Ons streven is dat wij de one-stop-shop zijn voor financiën en verkoop tijdens uw festival of evenement.

Bewezen partners

Bij MMC laten we niets aan toeval over. Wij werken met apparatuur van partners waarvan de reputatie onomstreden is. Wij installeren en beheren apparatuur van Dutchband en Twelve. Daarnaast hebben wij ervaring met de apparatuur van YouChip, iZettle, SumUp, Playpass, Verifone en Yomani.

MMC controleert alles

De basis van ons werk is het onafhankelijk vaststellen van alles wat te maken heeft met financiën en verkoop tijdens een evenement. Daarom:

MMC rapporteert snel

Wij snappen dat u als evenementorganisator snel wilt weten ‘hoe het is gegaan’.
Daarom leveren wij: